فایل و پروژه

  • ۰
  • ۰

پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست

  • پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست
    پاورپوینت تعادل اقتصادی چیستدسته: اقتصاد
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: pptx
    حجم فایل: 406 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 57

    پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست شامل 57 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد و برای دانشجویان اقتصاد کاربرد دارد

    قیمت فایل فقط 9,800 تومان

    خرید

    پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست

    پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست شامل 57 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان اقتصاد وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

    مقدمه

    تعادل، یک حالت روانی یا مادی است که پس از حصول آن، محرکی برای تغییر وضع وجود ندارد و چنانچه با فشار نیروهای بیرونی تغییر کرد، بر اثر سازوکار خودافزا و یا به‌کار افتادن نیروهای درونی، به حالت تعادل اولیه گشته و یا در حالت تعادلی قرار می‌گیرد. منظور از تعادل، یک وضع حقیقی یا خیالی و تشبیه نشده معین اقتصاد در  سطوح مختلف است که براساس آن، عواید و مخارج با عرضه و تقاضا برابر می‌شود. در این شرایط، می‌توان به‌طور علی‌السویه تعادل بنگاه و خانوار، تعادل بازار و بخش و یا تعادل اقتصاد ملی و بین‌المللی را مطرح و مطالعه کرد.

    تبیین تعادل از مسائل مهم اقتصادی است. در سطح تعادل، عرضه کل و تقاضای کل برابر می‌شوند و در سطح این برابری، عناصر تولید به‌کار گرفته می‌شوند و سطح اشتغال معین و مشخص می‌شود. به این ترتیب، تعادل اقتصادی در سطوح مختلف نشان‌گر به‌کار رفتن ابعاد مختلف سرمایه و نیروی کار مورد استفاده در جامعه است.

    مجموع فعالیت‌هایی که توسط واحدهای مختلف اقتصادی برای نیل به تعادل صورت می‌گیرد، نمای تعادل کل اقتصاد را مشخص می‌کنند. ولی کل اقتصاد وقتی در حالت تعادل قرار می‌گیرد که همه اجزای آن در حالت تعادل باشند؛ زیرا اگر واحدی در حالت عدم تعادل قرار گیرد، تغییرات وضعی آن موجب عدم تعادل سایر واحدها می‌شود که نتیجه آن تغییر موقعیت تعادلی کل اقتصاد است.

    تعادل اقتصادی، در علم اقتصاد به‌نوعی همبستگی و هم‌طرازی بین عوامل مختلف اقتصادی تعبیر می‌شود. واژه تعادل از قدیم در علوم مختلف به‌کار می‌رفته و اغلب در تجزیه و تحلیل فلاسفه یونان و سپس در بررسی‌های دانشمندان اسلامی استفاده شده است؛ ولی پس از گذشت دنیای باستان و قرون وسطی، نظریه تعادل به وجه خاصی در نظریه‌های دانشمندان اقتصادی مطرح شد. در نظریه فیزیوکرات‌ها، واژه تعادل ابتدا از طرف تورگو (Robert Jacques Turgot: 1727-1781) به‌منظور تعیین هم‌طرازی بین محصولات ارضی و ارزش خدمات به‌صورت مزد و جمعیت کشور، به‌کار رفت. اصل تعادل اقتصادی در نظریه دیگر دانشمندان به‌صور مختلف به‌کار رفته؛ تا اینکه در نظریه کلاسیک اصل تعادل پایه و اساس تجزیه و تحلیل واقع شده و پس از آن در نظریه‌های جدید ابتدا به‌وسیله ویکسل (Johan Gustav Knut Wicksell: 1851-1926) و سپس به‌وسیله کینز (John Maynard Kaynes: 1883-1946) به‌عنوان محور استدلال معرفی شد. امروزه روش تجزیه و تحلیل در علم اقتصاد براساس تعادل اقتصادی است؛ اما تعادل در اقتصاد جدید با تعادل اقتصادی در اقتصاد کلاسیک به‌طور کامل متفاوت است.

    و ...

    فهرست مطالب

    مقدمه

    انواع تعادل

    دوره‌های زمانی تعادل

    سطوح مختلف تعادل

    عوامل برهم زننده تعادل

    نظریه تعادل اقتصادی

    پایان

    عنوان : تعادل اقتصادی چیست

    فرمت : پاورپوینت

    حجم : 408 کیلوبایت

    تعداد صفحات : 57

    پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

    پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست

    قیمت فایل فقط 9,800 تومان

    خرید

    برچسب ها : پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست , پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست , دانلود پاورپوینت تعادل اقتصادی چیست , پاورپوینت رایگان تعادل اقتصادی چیست , دانلود پاورپوینت رایگان تعادل اقتصادی چیست , پاورپوینت تعریف تعادل اقتصادی , دانلود پاورپوینت تعریف تعادل اقتصادی , دانلود تعادل اقتصادی چیست , تعادل اقتصادی چیست , تحقیق تعادل اقتصادی چیست , دانلود تحقیق تعادل اقتصادی چیست , پروژه تعادل اقتصادی چیست

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی